Wil je meer informatie over onze producten?

Sportvelden met een traditionele constructie in beton of asfalt hebben hun tijd gehad. Ze zijn duur en tijdrovend om te installeren en hebben een aanzienlijke ecologische impact.

Op zoek naar een tijdelijke of permanente ultramoderne sporthal voor zaalvoetbal, hockey, handbal, basketbal, inline hockey, rolschaatsen …? Onze modulaire Airdome-constructies zijn de juiste keuze.

Soccer dome

Het Soccer-domeconcept is een allesomvattend concept dat betrekking heeft op de modulaire constructie van een hal die geschikt is voor voetbal. Speciaal ontwikkeld voor commerciële beleggers die flexibiliteit in hun investering waarderen. Het modulaire karakter van alle componenten zorgt ervoor dat de dome zonder al te veel moeite op verschillende locaties kan worden gebruikt en opnieuw kan worden gebruikt.

De paneelconstructie, de ‘niet-gevulde’ ETG-grasmat en de door de modulaire lucht ondersteunde structuur, maken een snelle en eenvoudige installatie mogelijk. Een robuuste structuur met premium kwaliteit van spelen en gebruiken.

Hockey dome

Het hockey-domeconcept is een nieuw concept dat communities en hockeyclubs helpt indoor hockeytrainingen en game-faciliteiten te creëren. Het concept bestaat uit een door een modulair ondersteunde luchtstructuur, een modulaire base- en een modulaire hardcourt-vloer en desgewenst modulair kunstgras voor buitengebruik.

Het hockey-domeconcept kan worden geïnstalleerd over bestaande kunstgrasvelden en als een compleet stand-alone concept met een binnen- en buitengebruik.

Het is het eerste hockey-domeconcept dat volledig modulair is.

European Sports Dome is an RSE brand:

Recreational Systems Europe

Discover our other brands:

European Surf Group
European Panel Systems
European Golf Group